Update Revalidatie Rody

07 september 2020 14:00

Het gaat goed met Rody en hij verteld graag zelf zijn belevenissen:

"Als jonge ondeugende ontdekker was ik heerlijk buiten aan het racen, jagen, springen en klauteren. Helaas liep het buiten avontuur voor mij anders af dan gehoopt. Zo kwam ik bij een dierenarts terecht en werd ik daar wakker met een vastgebonden poot! Mijn poot blijkt flink gebroken en ik moet rustig aan doen. Poeh wat is dat lastig en vooral saai! Om mij afleiding te bieden mocht ik verhuizen naar een gastgezin. Daar ben ik gezellig in de woonkamer in mijn bench en kan ik alles zien de hele dag. 's avonds kan ik op schoot knuffelen, al doe ik mijn best om dan toch van de bank af te springen maar ook dat mag ik niet.
Ze doen hun best om mij bezig te houden met lekker ruikende speeltjes, krabplankjes, voerspelletjes en vooral lekker bij mij zitten, dat vind ik heel gezellig! Ik heb het getroffen bij dit lieve gezin. Maar ik kan niet wachten tot ik weer buiten kan gaan racen! Binnenkort wordt de pin uit mijn pootje gehaald heb ik gehoord, ik hoop dat ik dan weer mag gaan rennen! Ik hou jullie op de hoogte! Pootje en kopje van Rody"
 
Namens Rody en iedereen bij Dierenopvangcentrum Krimpen aan de IJssel willen wij graag iedereen bedanken die gedoneerd heeft, wat hartverwarmend en lief. BEDANKT!
 
Het streefbedrag is nog niet helemaal binnen, maar we zijn er bijna! Help jij ons mee om de rest van het bedrag in te zamelen? Bijvoorbeeld door jouw vrienden en familie te vragen om ook te doneren. Dat kan makkelijk met een Tikkie via Whats app. Klik op het Tikkie logo onder aan dit bericht en deel jouw oproep!