Update van Rody

22 september 2020 12:00

"Woooow! Wat superveel donaties voor mij! Ontzettend tof dat jullie mij een goed pootje gunnen. Ik heb een spannende dag gehad, want ik mocht eindelijk naar de dokter voor de pin in mijn pootje. De dokters zelf waren super lief. Helaas bleek op de foto mijn bot nog niet voldoende aan elkaar gegroeid te zijn, dus ik moet nog even volhouden en mij rustig houden. Wel hebben ze aan mijn achterkant wat gedaan en kreeg ik een chip, dus we zijn wel een stap verder op weg naar een nieuw thuis.

Gelukkig mocht ik weer naar het gastgezin terug, wel weer in een bench. We doen veel spelletjes met brokjes verstoppen die ik dan mag zoeken. Ik ben ook gek op kattenkruid, dus zo vermaak ik me gelukkig wel. Toch wil ik echt heeeel graag weer rennen. Ik kan niet wachten! Over minder dan 2 weken ga ik weer naar de dokter en hopelijk dan goed nieuws!"
 
Wil jij Rody helpen om het streefbedrag te halen? Doe dan een donatie of vraag jouw vrienden en familie om ook te doneren. Dat kan makkelijk met een Tikkie via Whats app. Klik op het Tikkie logo onder aan dit bericht en deel jouw oproep!