Help de kittens bij Dierenopvang Krimpen aan den IJssel!

Nog te gaan

van totaal € 2.340 (12%)

Jaarlijks vangen we weer vele kittens op die elk intensieve zorg nodig hebben. Het grootste deel van deze dieren komt tijdens de zomermaanden bij ons binnen. Onze asielmedewerkers en gastgezinnen staan dag en nacht voor deze jonge dieren klaar. 

Ook dit jaar gaan wij er alles aan doen om de kittens in een veilige en liefdevolle omgeving op te laten groeien, en daar hebben wij jullie hulp hard bij nodig! Ieder jaar voorzien wij namelijk onze gastgezinnen met een gastgezinpakket met daarin alles wat ze nodig hebben om de dieren zo goed mogelijk op te vangen. Dit jaar hebben wij in ieder geval nog gastgezinpakketten nodig en daarnaast nog de onderstaande producten.

Helpen jullie ons mee om de kittens een mooie, veilige en liefdevolle start in het leven te geven? Doneer het bedrag van het product van je keuze. Natuurlijk mag je ook een gedeelte doneren. Grote en kleine donaties, we zijn blij met iedere gift! 

Product

Aantal  

 

 Prijs per stuk

Gastgezinpakket

8

 

€140

Zachte knuffel met hartslag geluid 

2

 

€25

Royal Canin Kittenmelk (600g)

10

 

€35

Voeding moeder en kittens  4

 

€30

Weegschaal 4  

€50

Cat iglo (schuilhuisje) 10  

€50

Naast de kosten voor bovenstaande materialen maken we ook veel kosten voor de (medische) verzorging van alle kittens en moederpoezen. Sommige dieren komen namelijk ziek, gewond of verzwakt bij ons binnen. De opvang en medische zorg van een kitten kost gemiddeld €250,-. We vangen ongeveer rond de 200/250 kittens en moederpoezen op per jaar. Jouw extra donatie is dus van harte welkom! Voor kinderen hebben we ook leuke ideeën en tips om je eigen inzamelingsactie starten en zo nog meer donaties inzamelen voor de kittens.

Disclaimer:

  • De getoonde prijzen zijn ter indicatie van de producten die we willen aanschaffen. Door gewijzigde prijzen of leveringsproblemen kan het zijn dat er een ander, maar vergelijkbaar product wordt aangeschaft.
  • De kittens op de afbeeldingen zijn deels in de voorgaande jaren bij ons opgevangen en zijn nu dus niet meer in de opvang of beschikbaar voor adoptie. Ze hebben gelukkig allemaal een fijn huisje gevonden waar ze heerlijk verder opgroeien. Zodra er nieuwe kittens beschikbaar zijn voor adoptie, zullen we ze vermelden op www.ikzoekbaas.nl. Hier staan ook de lieve, oudere dieren die op zoek zijn naar een nieuw thuis!

 

Bekijk alle
14-06-2020 | 22:56 Aan: Mama Saartje, heeft jullie hulp nodig
05-06-2020 | 20:10
03-06-2020 | 15:53 Omdat ik gek op dieren ben en ze allemaal een fijn leven gun.
03-06-2020 | 08:20
02-06-2020 | 22:15 Omdat jullie zulk goed werk doen.........😻😻
Bekijk alle

Kittens Saartje zijn 4 weken oud

08-06-2020 | 11:00 Wat gaat de tijd toch snel, onze kleine vriendjes zijn alweer 4 weken. En ja hoor! Ze lopen al rond, ze hebben zelfs al heel eventjes buiten mogen ontdekken. Dat was even spannend, maar heerlijk in het zonnetje hebben ze al kunnen voelen, ruiken en horen. Allemaal nieuwe geurtjes, geluiden, zelfs wat vogeltjes gezien! Ze proberen al voorzichtig wat te klimmen, jullie kunnen vast raden wie er voorop gaat? Inderdaad Kareltje, onze stoere rode vriend gaat het liefst voorop en wil alles zien en proberen. Kyra is juist het voorzichtige dametje, zij blijft het liefst op de achtergrond. Mama Saartje vindt nu af en toe wat te druk worden en neemt wat meer de tijd voor zichzelf, dik verdiend natuurlijk na afgelopen weken 24/7 verzorgen. Wil je ook gastgezin worden, kijk dan hier voor meer informatie.      De kittens zijn plaatsbaar als ze ca 12 weken oud zijn. We gaan pas tegen die tijd opzoek naar een nieuwe baas. Ze kunnen dus niet vooraf gereserveerd worden. Wel houden we jullie graag op de hoogte over het wel een wee in het gastgezin, zo kan iedereen meegenieten. Dus blijf Saartje volgen. #volgSaartje 
Lees meer