De kittens van Saartje zijn 2 weken oud

25 mei 2020 10:00

De kittens van mama Saartje zijn vandaag alweer 2 weken oud. 😻 De kittens lopen qua groei en ontwikkeling voor op schema, allemaal doen ze het heel goed. Mama zorgt heel goed voor ze. De kittens beginnen meer interesse te tonen in hun omgeving en lopen op waggelende pootjes de bevallingsdoos door op zoek naar avontuur.

Stoere Kareltje probeert er zelfs al uit te klimmen. Komende week zullen de kittens het lopen echt gaan leren, super schattig natuurlijk, we houden jullie op de hoogte. Mama Saartje is meer en meer tot rust aan het komen, al vindt zij veel dingen erg spannend, zo is een bezem wel heel eng en een dweil staat ook in de top 10 enge dingen. Langzaam maar zeker leert Saartje dat de normale huiselijke zaken niet eng zijn, deze gewenning is zeer belangrijk , zodat haar kittens dit gedrag niet gaan overnemen. Zo zie je maar hoe belangrijk de rol van een gastgezin is, hebben jullie misschien zelf een vraag aan het gastgezin? Stel hem gerust op onze Facebookpagina!
 
We hebben ook afgelopen week veel mooie donaties gekregen, ontzettend bedankt namens mama Saartje. 💙
 
De kittens zijn plaatsbaar als ze ca 12 weken oud zijn. We gaan pas tegen die tijd opzoek naar een nieuwe baas. Ze kunnen dus niet vooraf gereserveerd worden. Wel houden we jullie graag op de hoogte over het wel een wee in het gastgezin, zo kan iedereen meegenieten. Dus blijf Saartje volgen. #volgSaartje