Help lieve Pablo pijnvrij te lopen!

Opgehaald

1.605
80% bereikt van het totaalbedrag € 1.995
Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen

Ontmoet lieve Pablo, een Jack Russell kruising van 7 jaar oud. Hij heeft meerdere baasjes gehad en in 2 asielen verbleven. Pablo laat zien dat hij weinig vertrouwen heeft in de wereld en dat hij gewend is om voor zichzelf te moeten opkomen. Ondanks dat maakt hij mooi contact met zijn verzorgers en heeft hij duidelijke voorkeur voor bepaalde mensen. Zo ook onze hondendeskundige. Uit het medisch onderzoek van onze dierenarts bleek dat Pablo behoorlijk wat lichamelijke klachten heeft. Spondylose, slechte heupen en knieën.

Omdat operaties veel aandacht en toezicht met zich meebrengen en de begeleiding van herstel daarvan niet mogelijk is in het asiel zelf, is in het asiel gekozen voor het geven van dagelijkse pijnstilling.

Er zijn meerdere mensen voor hem komen kijken en zelfs mensen die een traject met hem gevolgd hebben om hem uiteindelijk te adopteren. Toch haakte iedereen die in hem geïnteresseerd was af vanwege het totaal pakketje. Naast het lichamelijke heeft Pablo ook aardig wat gedragsproblemen.

Onze hondendeskundige heeft uiteindelijk besloten hem op te nemen als gastgezin. Zo kan zij met hem aan zijn gedragsproblemen werken en hier maakt Pablo mooie stappen in. Hierdoor is nu ook de mogelijkheid ontstaan om naar zijn medische problemen te kijken.

Operatie knieën

Hij is gezien door een specialist en het advies is om hem aan zijn knieën te opereren.  Hij heeft patella luxatie en een opratie zal zijn pijn chronisch doen verminderen. De andere problemen kunnen goed onder controle gehouden worden door hem 4 keer per jaar een manuele behandeling te geven. Een pijnvrij leventje voor Pablo.

De meerwaarde voor Pablo in het gastgezin is dat hij daar mag blijven, want het hele gezin is verliefd op hem geworden en willen hem nog heel lang helpen en rekening met hem houden in alles wat hij lastig vindt en nodig heeft om een goed leven te kunnen leiden.

De knieoperatie is echter erg kostbaar en om dit voor deze lieverd mogelijk te maken kunnen wij alle hulp heel goed gebruiken. Help jij mee om lieve Pablo een mooie en pijnloze toekomst te geven?

Pablo kan jullie hulp goed gebruiken dus delen wordt op prijs gesteld. We zullen jullie op de hoogte houden over pablo en zijn operatie.