50% van het streefbedrag behaald! Wie helpt ons verder?

08 juni 2020 12:00

Dank namens Pablo voor alle donaties! We staan nu op ruim 50%! Ons medische noodpotje is bijna op en de kosten voor Pablo lopen helaas behoorlijk op. Willen jullie Pablo blijven steunen alsjeblieft? Als dank hebben wij een klein cadeautje voor de 50e donateur: een Hills Goodiebag voor de hond of kat! Alvast bedankt voor al jullie steun voor onze dieren!

Pablo zou eigenlijk 4 juni geopereerd worden, maar helaas is dit afgezegd wegens privé omstandigheden van de chirurg. Gelukkig hebben we een andere kliniek gevonden waar Pablo geholpen kan worden. Pablo zal dus alsnog zo snel als mogelijk is geholpen gaan worden. We zitten nu op de helft van het streefbedrag en zijn heel dankbaar hiervoor. Oma Ann heeft nu al een totaal van 161 euro opgehaald met haar verkoop van mondkapjes en gaat nog lekker daarmee door. Bestellen kan nog steeds. Hoe? Dat lees je hier.
 
Wie helpt ons mee om ook nog de tweede helft bij elkaar te krijgen? Voor de 50e donateur hebben wij dus ook nog een leuke hills goodiebag klaar staan voor de hond of kat. We zullen jullie wekelijks op de hoogte houden over pablo en zijn operatie op onze Facebookpagina: bekijk in ons laatste berichtje zijn leuke fimpje!
 
Je kan natuurlijk ook een inzamelingsactie starten, kijk hier voor leuke tips!