Zuma heeft een vriendje

13 mei 2020 11:00

🐶****VolgZuma****🐶

Deze week vond Zuma het leuk om zelf een stukje te schrijven om jullie te bedanken:

"Hoi lieve volgers! Dit wil ik jullie graag zelf vertellen, ik heb namelijk zo’n leuke jongeman ontmoet deze week. Hij heet Jop, en we hebben het zo gezellig samen! ♥️ Dit maakt het hier in de opvang voor mij echt 100x leuker. We mogen heel veel leuke dingen samen doen, zoals wandelen samen en pootje baden (al vind ik dat nog mega eng, dus ik kijk liever toe hoe Jop zich uitleeft in het zwembad). Af en toe mogen we stiekem even bij de balie los lopen, super gezellig daar met al die mensen! Maar poeh het is wel vermoeiend zo’n dag vol avontuur, aan het eind van de dag plof ik lekker mijn mandje in, zodat ik de volgende dag weer fris en fruitig ben.

Mijn lieve verzorgers hier viel het op dat ik best vaak moest plassen. Ze hebben wat plas van mij opgevangen en dit is door de dierenarts onderzocht, ik heb een lichte blaasontsteking. Auw, het plassen was inderdaad wat gevoelig, dus ik ben blij dat ze het hebben opgemerkt. Nu slik ik hier medicijnen voor. Er is mij verteld dat ik nog een stap moet ondergaan voor ik op zoek mag naar mijn gouden mandje. Dit is namelijk een ingreep die ik nog best spannend vind: sterilisatie. Ik krijg nog steeds goede en lekkere brokjes van mijn verzorgers, hier door weeg ik inmiddels al ruim 25 kg! Toen ik hier voor het eerst was woog ik 20,8 kg, dus daar ben ik mega trots op. 

Ik vond het onwijs leuk om jullie dit allemaal te vertellen, en wil jullie ook enorm bedanken voor de donaties die jullie gedaan hebben. Zo hebben de lieve verzorgers mij kunnen verwennen met dure brokken, hypoallergene kauwbotten en snoepjes en konden ze de medisch kosten betalen."

Volg op onze Facebookpagina hoe het verder gaat en wanneer Zuma op zoek mag naar een nieuw thuis.