Help ons verwaarloosde katten/honden pijnloos te verlossen van vilt

Nog te gaan

van totaal € 170 (8%)

We krijgen met regelmaat vooral oudere katten binnen die zichzelf niet meer goed kunnen wassen en daardoor vervilt zijn. Of denk aan verwaarloosde katten, zoals de lieve perzische kater Alladin, die zeer verwaarloosd bij ons binnenkwam. Om deze dieren zelf in alle rust direct te kunnen verlossen van de vilt, zodat ze geen pijn meer ervaren door het trekken van de viltplekken in hun vacht, hebben we een nieuwe kleine tondeuse nodig.

We hebben al rondgekeken en willen graag een tondeuse van het merk Wahl via onze dierenarts halen. Daar is lieve Alladin ook mee verlost van zijn vilten door onze dierenarts. Zie de voor en na foto, wat een verschil! Gelukkig hebben we voor Alladin al een nieuwe thuis kunnen vinden en geniet hij op dit moment van zijn tijd met zijn nieuwe familie. 

Bekijk alle
23-03-2020 | 11:15 mijn vriend en ik hebben zelf 2 katten, waarvan 1tje een langharige kat is. Mijn hart breekt als ik dit zie! Ik zou zo zelf willen helpen want ervaring met de tondeuze heb ik wel :)! Hopelijk krijgen jullie de tondeuze binnenkort!