Streefbedrag behaald

Help onze kittens om warm te blijven

Opgehaald

830
116% bereikt van het totaalbedrag € 715
Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen

Dit (Corona)jaar krijgen wij veel moederloze kittens, schuwe kittens en nestjes kittens zonder moeder binnen in de opvang. Deze dieren beginnen hun leven vaak eenzaam en alleen en hebben alle hulp die er is nodig om gezond op te groeien. Naast alle (medische) zorg die de dieren krijgen is ook het gevoel van veiligheid en warmte heel belangrijk. Wij willen in de opvang en bij onze gastgezinnen Snuggle Kitty’s gaan inzetten. Dit zijn knuffels met een warmtebron en kloppend hart. De kleintjes gaan tegen deze knuffels aanliggen en hebben een geborgen gevoel. Dit zorgt voor minder stress waardoor de kleintjes minder snel ziek worden.

Een Snuggle Kitty is een pluchekat met hartslag en een heat pack dat als warmtebron dient.

We willen graag 5 Snuggle Kitty's aanschaffen zodat we deze ook mee kunnen geven aan onze pleeggezinnen. Omdat de warmtebron niet voor altijd warm blijft schaffen we ook graag extra heat pack’s aan. Zo kunnen we de echt verzwakte dieren extra goed warm houden.

En daarnaast willen we bij onze gastgezinnen nog een veilige speelomgeving aanbieden in de vorm van 5 opvouwbare puppy ren i.p.v een stalen koude bench. 

Helpen jullie onze kittens warm te blijven en een veilige speelomgeving aan te bieden?